Personlig træning

Personlig træning er for dig der mangler den sidste motivation. Jeg presser dig til det yderste for at vi sammen opnår resultater der opfylder dine fastsatte mål. 

Personlig træning kan også være til dig, som har været i tvivl om du har trænet helt korrekt eller mangler inspiration til træningscentret. Du vil løbende få træningsprogrammer gennem dit forløb hos mig. Det er op til dig, hvilket behov du har, om du vil bestille enkelte timer, eller komme i et længere forløb. Træningen kan således tilrettes til en gang om ugen eller flere, alt efter dit behov.  

Før jeg laver et  træningsprogram til dig, vil vi først have en start samtale, hvor vi får tilrettelagt et program som passer til din hverdag. Træningsprogrammet vil derfor blive lavet alt efter hvor gange og hvor lang tid du har til træningen. 

Her kan du se et par eksempler på hvordan det kan laves.

  • Full body program – til dig der kan træne 1-3 gange ugentlig
  • Split program – til dig der kan træne 4-6 gange ugentlig

Gennem full body programmet kommer vi igennem hele kroppen. Det er det mest optimale hvis de træningsmuligheder er mellem 1-3 gange ugentlig. 

Split programmet er til dig der har mulighed for at træne 4-6 ugentlig. Her deles programmet op i muskelgrupper eksempelvis overkrop og ben. Andre muligheder er der også. 

Ønsker du at bestille en tid? Klik her

Har du spørgsmål? Kontakt mig her

Personlig-træning-Horsens