Sådan tabte Mick 16,4 kg

 

vaegttab-book-din-tid-nuPakken indeholder:

  • En times konsultation, med målsætning, vejning og fedtprocent
  • 4 ugers træningsprogram med progression til dine mål
  • Slutvejning og fedtprocent

 

 Læs om Mick's historie nedenfor:

Hvad fik dig til at vælge en kostplan hos MD Sport & Fysioterapi?
Jeg valgte at bruge MD Sport & Fysioterapi, da jeg har kendt Mads i mange år, og derfor var det nærliggende, at det netop skulle være ham. Jeg ved at han er yderst professionel med alt det han foretager sig, og rigtig god til at bakke en op i svære tider.

Inden jeg tog kontakt til Mads vejede jeg 104,6 kg og havde fået en farkrop, som jeg ikke var tilfreds med. I mine unge år har jeg dyrket sport på højt plan, så har egentligt altid været i god form. Derfor skulle jeg have et spark, til at få smidt de overflødige kilo som jeg havde fået. I dag vejer jeg 88,2 kg efter at have fulgt mine kostplaner fra Mads. Derfor har jeg nu tabt mig 16,4 kg på 4 måneder. 

 

 Hvordan var opstarten på kostplanen, og hvordan kom du selv i gang?Opstarten var rigtig god. Mads havde lavet en kostplan skræddersyet til mig, som var utrolig overkommelig, nem og overskuelig. Efter Mads havde lavet den til mig, gik jeg bare i gang med den. Det bar hurtig frugt, og kunne se jeg hurtigt havde smidt nogle kilo.

 

Hvilke svære perioder, har der været igennem forløbet?
Puha, der har været rigtig mange svære perioder igennem mit vægttab forløb. Det sværeste har nok været, at holde sig fra fastfood og almindelig cola. Det har også været anderledes, pludseligt at skulle følge en kostplan, men Mads er rigtig god til at bakke en op. Han skriver og spørger tit hvordan det hele går, og er utrolig god til støtte op omkring ens vægttab.

 

Hvordan, hvis der har været svære perioder, har du klaret dig igennem disse perioder?
Det er meget enkelt og nemt, jeg har kontaktet Mads, hvis der har været svære perioder. Han er utrolig god til at hjælpe en igennem krisen, og motivere en til at holde fokus.

 

Hvad har det bedste ved din kostplan været?
Det bedste ved min kostplan, har været at den var utrolig overkommelig, og nem at gå til. Derudover var det dejligt, at der var lavet plads i kostplanen til forskellige valgmuligheder, så min kost varierede fra dag-til-dag, samt at der var lavet plads til at man kunne få noget usundt. 

 

Hvilke tips vil du give andre, så de kan komme godt fra start?
Jeg vil klart anbefale andre at kontakte MD Sport & Fysioterapi, da han er yderst professionel, og nem at snakke med. Han er god til at motivere i de svære tider. Kostplanen er overkommelig og individuel, som passer til de mål man sætter sig.   

 Forvandlingen fra start til slut

16-ugers-vaegttab

 

 

 

 

 

 


Tilføj en kommentar